Huize Kruijssen Huize Kruijssen Huize Kruijssen

Blog

Investeren in een moeilijk verkoopbaar pand?

Menig makelaar of particulier zit ermee in zijn maag: een leegstaand, gedateerd pand dat maar niet weg wil. Omdat de bewoner zijn nieuwe huis al heeft betrokken, of omdat de bewoner overleden is. Huizen waar behoorlijk in geleefd is, kunnen een blok aan het been zijn. De verwaarloosde of bedompte sfeer schrikt kopers af.

 

Naarmate de tijd verstrijkt worden sommigen het zat en laten de vraagprijs zakken. Soms zelfs met een slordige € 10.000 euro of meer.

 

Toch hoeft dat niet!

 

Je kunt het strategischer aanpakken, door te investeren in een veel aantrekkelijkere uitstraling. Dat klinkt tegenstrijdig, want je steekt liever geen euro meer in dat pand. Maar regelmatig verbaas ik me over die keuze: wél op den duur de prijs verlagen, maar een relatief klein bedrag investeren om de vraagprijs intact te houden gaat er niet in.

 

Denk je echter commerciëler, dan kan Huize Kruijssen daar veel in betekenen. Niet alleen omdat we de kennis in huis hebben over hoe je een woning ‘oplapt’ voor de verkoop, maar ook omdat we een assortiment representatieve meubels, accessoires en toebehoren hebben, dat een compleet nieuwe look aan een interieur geven. Gewoon, op voorraad. Potentiële kopers hoef je niet lastig te vallen met vergane glorie, maar laat je warmlopen voor een nette woning. En dat vergroot de verkoopkans aanzienlijk.

 

Minimale aanpassing, maximaal resultaat

Het professionele advies van Huize Kruijssen gaat vooral over de basis: de minimale aanpassingen om tot een aantrekkelijk interieur te komen. Fris de muren bijvoorbeeld op met off-white schilderwerk in plaats van spierwit, kies een neutrale vloer. Vervolgens staan er in het magazijn van Huize Kruijssen leenmeubelen. Een zorgvuldig uitgekozen assortiment, neutraal, strak, trendy. De woning krijgt een ‘smoel’. Wat in welke woning past, laat je aan de stylisten over. Zij zorgen ook voor het transport, de inrichting en het ophalen zodra de verkoop een feit is.

 

Inspiratie opdoen

Waar we ook vaak in beeld komt, zijn de projectontwikkelaars of modelwoningen. Ook daar wil je als belangstellende gevoel krijgen bij de ruimtes, met referentiekaders en inspiratie opdoen. Staat er een eethoek in de keuken, hoeveel ruimte is er dan nog over? Of, hoe ziet een hoekbank eruit in deze living?

 

Investeren in een moeilijk verkoopbaar pand?

Verkoop binnen 3 maanden

Het doel is altijd om de verkoop te bespoedigen, liefst binnen drie maanden. Voor die periode huur je de meubels én krijg je gelijk een fotoserie voor de verkoop. In 90% van de gevallen lukt dat ook daadwerkelijk met onze styling. Het is uiteindelijk een staaltje omdenken. De woning door de ogen van de koper bekijken en het vooral makkelijk maken: zó kan het eruit zien!

 

Denk om. En kies voor een strategie die de vraagprijs van je woning niet aantast. Wil je hier eens over van gedachte wisselen, of weten wat we voor jouw verkoopproject kunnen betekenen? Graag! Neem gerust contact op!

 

Huize Kruijssen is specialist op het gebied van vastgoedpresentaties. Met een commerciële blik en professioneel oog voor stylen, inrichten en meubileren zorgen zij voor beter verkoopbare woningen, bedrijfspanden en woonprojecten voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.   

Huize Kruijssen Vastgoedpresentatie
Giselle Kruijssen
Persoonlijke
benadering
Aandacht
voor de klant
Korte
lijnen
Realistisch
beeldmateriaal
Optimale
presentatie